tjohooo

jaaa de var denna dag de. fick iallafall remissen från bröstenheten idag. se när man får tid till att komma dit då. annars rullar de på som de ska. fick lönen idag iallafall. tur var väl de också.. jobba imorgon dagtur sedan är man ledig i två dagar,... fiiina fisken.. ska nu ringa och terrorisera min käääära storasyster,,

Hejdå

Män Som Hatar Kvinnor

den var jag och spg ikväller. jag och systeryster.. innan film börja så konstatera vi att de var 10 ÅR sedan vi var sist på bio tillsammans och då kika vi på Titanic. hon böla den filmen och jag gäspa under den filmen.. men men de var tider de. dagens film var iallafall bra men tycker som sagt om boken bättre. så ska därför ta och lägga mig och läsa den andra boken i den triologin som jag läser. tjatit detta.

GODNATT

Lördag

YAOO. lördag idag. först jobba sju kvart över fyra sedan bar de av hemmår. fixa sig lite sedan bar de av till v-ås och jensens med jecka och alex. mkt god mat var de. trevliga tanter också. inte så mkt annat gjort. en bra grej är att de ska bli en till änglagårds film. de är VERKLIGEN tummen upp.
funderar på om jag ska kika på ett avsnitt av Brothers and sisters eller om jag ska lägga mig och läsa lite kanske?. hmm. svårt val.jaja.. fortsätta fundilera sedan blir de sova. ledig i två dagar nu. in till v-ås imgöra och lämna in min käääära mobil som är liiiiiiiiiiiiiiite paj om man säger så. sedan blir de hem till alex på eftermiddagen på meandi party.. jajjamensan.

ja de var allt för denna gång.

Hajdå!

Tisdag

full fart framåt. dagen börja med att molly kom hit. att barnvakt medans syrran var till frissan. sedan bar de av till läkaren, sedan till jobbet och sitta på möte i 2 timmar. sedan bar de av in till erikslund och hämta ljusen :D sedan åkte vi till ica maxi, köpte en cykel till moa. samt skor och gå stavat till mig själv. jajjamensan. ska nu gå och söva för jag är trötter. ska kika klart på DH först som slutar om typ 10 minuter. yes sir.

Hejdå!

IRRITERAD

DE visar skit hockey på 5:an istället för brothers and sister SKANDAL. SÅÅÅÅ otroligt irriterande! ne nu får de vara nog!!!!

GOD NATT!

hejhopp i blåbärs skogen.

ett tag sedan. yes. vilket min stora syster sa i helgen att jag inte skrivit på länge.. men men

sov hemma hos systeryster och kidsen tor- söndag. trevligt trevligt. var de. alltid skoj och vara där. men tjeeena vad skönt de är att komme hem efter de, då ungarna är vildare än vildast. men de är MINA vildar iallafall,. jobba idag till åtta sedan bar de hemmåt, sitter och ugglar lite granna.. yeees! jobba heeela helgen som kommer med.

Hejdå


Hej hopp

jo. några dagar sedan. men ORKA. nej.

kladdar ner en till två rader, värt.

Vill ha mitt körkort NU!
jajjamensan

ska iallafall ha de innan min seester är slut i sommar.

Hejdå!

RSS 2.0