Söndag!

Ja vad ska man säga! Absolut ingenting! Pantskaft!!!

Denna idiot går och jobbat snart och börjar sin jobbar vecka! Tack och godnatt!!

/MK


Lördag

Härliga lördag. Själv så tycker jag de är söndag. Kan ju ha och göra med att gårdagen var en röd dag! Jobbigt läge. Strax dags att köra natt 3 av 4. Eller jag 3 timmar kvar. Skulle egentligen vara 3 av 3 men pga vissa som totalt skiter i sina kollegor så är de bara jobba och se glad ut. Men men. Varit och kalasat för lillebror idag. Han blir ju hela 18 pr imorgon lilla skrutten. Haha. Nej dags att grejja! In i dimman!!

/MK


Nya möjligheter

de är vad 2012 innebär för mig nya möjligheter! ska ringa en tjej också så jag kan greja med mitt presentkort jag fick i julklapp till en tjej som är kost och träningsrådgivare. de ska bli grymt kul faktiskt! ordnat med andra saker också vilket känns oroligt bra för min del. jag saknar dig så grymt mycket detta är början på de 11:e året utan dig och just här just nu behöver jag dig som mest. behöver din vishet och dina råd. saknar dig mamma! så de blöder i hjärtat <3 / MK

2012!

De året säger ganska mycket! Dags att ta kontrollen, detta är mitt år! Nu får de vara nog på tramset! Gammal blir man också. 26år om sisådär 8 månader och 20 dagar. Hahaha. Så Gott Nytt År. Sedan om de blir de är en helt annan femma. Kan iofs bli de pissigaste året någonsin!

/MK


RSS 2.0