SESSORNA

Bini (Sabina) har fått sina små prinsessor idag :D frääsigt,

GRATTIS SABINA OCH JOHAN TILL TÖSERNA!!




STOLT =)

På väg upp till min farmor idag så åkte vi en annan väg än vi brukar, först så sa vi att vi skulle åka den, sedan så ångra vi oss och valde den vanliga vägen, i sista sekund så valde vi den andra ändå ( grav beslutsångest).
men TÄNK vilken tur att vi valde den vägen. nästan framme så möter vi en hund springandes på vägen utan ägare. jag lägger mig på bromsen då jag övningskörde. stannade och hunden kom fram till mig och min pappa. En jakthund som var ute på prommenad. Ringde 11414 och prata med dem där. de skulle försöka ringa ett jaktlag som brukar vara i närheten av detta ställe. Jag försökte ringa till ägaren men fick inget svar. sagt och gjort. tar fram en filt och sätter mig på väg kanten med hunden. ALDRIG att jag lämnar en hund själv. sitter och väntar, ringer en man som är med i samma jaktlag som ägaren men denna kille jobbar så han kan inte komma och hämta hunden. hmm inte lätt detta. vi avslutar samtalet och fortsätter på varsitt håll att ringa. bilar kommer och åker förbi. av kanske 50 bilar är de 10 som stannar och undrar vad som hänt. typ mer än hälften kör förbi i ÖVER 100km/h och vi står på sidan av vägen som inte är bred. RESPEKTLÖST!
efter mycket om och men och 2 h väntan ingen ägare hittat. mitt batteri håller på att dö på mobilen. krisigt läge. kallt och eländigt huva. många människor kanske inte hade stannat och väntat så länge tyvärr så är de så. man ALDRIG att jag lämnat denna härliga hund ensam kvar där. djur och medmänniskan i mig bara skriker NEJ. Efter ett tag ringer jag och frågar denna man om han hört nå från ägaren. Icke. så då bestämmer vi att vi åker och lämnar hunden hos honom så länge. visste ju inte hur de slulle gå ihop med tobi men tog tobi i mitt nä och hunden i baksätet. där är vi nu. är äntligen hemma och förhoppningsvis så har Acke som hunden heter kommit hem till sig. annars så är han ju iallafall hos en annan som han känner så länge.
men är bra nyfiken på hur de går.

OJ. detta blev långt. hihi  men stolt är jag ! =)

ska tilllägga att jägaren inte var inärheten utan en bra bit bort så lilla acke har fått sig en rejäl prommenad.

hemma från momma nu de är skönt. nu är de nya arbetsveckor som väntar. jobba imorgon, ringa till kirurgen samt ska till sjukgymnasten imorgon sedan jobba kväller..
men mycket skönt att vara hemma =)=)=)=)

Heipa


RSS 2.0