Långledig och ullared

Ja då har man långledig några dagar, eller jag börjar på måndag. Skönt med långledighet, denna dag har spenderats i Ullared and i like it:) shoppade sammanlagt för 5099 men de som jag köpt till mig är väl på 4200. Eller de är väl inte bara till mig lite julklappar också:). Så nu sitter man i bilen på väg hem, har väl typ två timmar kvar eller så. Ska bli kul när man kommer hem och kolla igenom allt man köpt:) köpt en rosa rattmuff. Så fin nu behöver jag inte frysa längre ^_^. Vi som varit iväg på äventyr var jag, Jecka, Moa och Anna. De var hemskt skoj;) fortsätta njuts av min långledighet, på schemat imorgon står tvättning och städning. Och så kommer mins sessor om de nu ska vara hemma från skola och dagis. Sötisarna är lite sjuks:/. nej tack och godnatt!!


Oooooh Happy Day!

Skepp å hoj i lingon skogen! Idag är de lördag och den 19 november. Snart julafton och de finns ingen snö så långt ögat når.. men men.. hoppas de kommer lite till jul iallafall.. Ja denna helg är snart över endast några timmar kvar. imorgon börjar natt 1 av 3 sedan är man ledig i 1natt sedan på torsdagen kör man igång natt 1 av 3 igen sedan Låååångledigt.. kommer ju ha en sån vecka var 6:e vecka då jag gått upp i tjänst med 1 natt.. Sitter och kikar på Ace Ventura. han är ju bara sååååå bra :D Nej fortsätta njuta av denna lördag! / MK

Måndag

It is. Och de de är dags för en ny jobb vecka. Jobbar nu mån, tis, och onsdag natt vilket inne bär att jag går av mina jobbar nätter på torsdag kl 07:15. Blir så ledig i hela tre dagar. Dock ska jag tillbaka till jobbet på torsdag då jag har hjärt och lungräddning kl 12:30 till 16:30 så man kommer nog vara en aningens seg skulle jag tro. Hehe. Kommer nog vara en aningens seg inatter då jag inte sovit mycket idag. Men men får ta igen de imorgon och sova till 14:00. Nej nej kika tv sedan är de plikten som kallar :)

/MK


Ny vecka

Blir de om nån timma, vilket innebär att min långledighet är över för denna gång. Nu är de två veckor kvar tills en ny kommer:) så nu kör man sammanlagt 9 nätter på 14 dagar, trevlans. Hoppas på att jag får de jag beställde från oriflame imorgon eller på tisdag men hoppas på imorgon. Bär av till gymmet imorgon bitti. Så de är strax dags att hoppa i sängen och sova några timmar. Sedan blir de pmöte imorgon på eftermiddagen så ska ta och sova lite efter jag varit på gymmet imorgon.
Tack och godnatt
<3

/MK


God afton!

Ja eller snart god natt. Denna dag har gått i ett verkligen. Från de att jag vaknade kl 05:45, fram till typ kl 18. I 12 timmar var de fullt ös medvetslös. Och de märker ju kroppen av iallafall :/ skit ont i magen gick jag på kvällen, antar att de är magkatarren som vill bråka lite med fröken Karlsson:/ inte så välkomnande om jag säger så. Kikar på säsong 2 av true blood. Min lilla drog, i like it!! *gäsp* snart dags för sängen, en dag imorgon också. Blir att åka och tända ljus på gravarna. Så fint nu på hösten när alla lyktor och ljus lyser där. Som alltid görs allt en påmind hur mkt man saknar mamma och vill att hon ska vara här! Önska går ju men inget man önskar går i uppfyllelse ändå! Helt totalt otroligt meningslöst!!!

/ MK


Freeeeeeedag!

Detta innebär gymmet kl8 de vill säga om 23 minuter i skrivande stund. sedan hem och skriva klart arbetet. försöka hinna med att tvätta bilen någonstans där emellan.. åka till skolan och spendera 3 timmar där. sedan hem och fira fredag, vilket innebär ligga död på soffan och bara vara. då jag fick upp HÖR OCH HÄPNA kl 05:45. trodde alfons skulle komma typ då menkom inte förens kl 06:20. men men.. strax svira om till tränings kläder och brassa neråt.. Ja karlsson tar bilen. tänkte tvätta den efter åt :P. hahaha.. inte att förglömma att gå ut med hundarna där emellan också ^^. menmen eld i baken denna går icke! / MK

Off and On

Just nu känner jag mig rätt Off faktiskt. att dra något gammalt täckeöver mig vore grymt skönt sedan vakna till om typ 20 vore hemskt bra.. Träffat Bästaste jennypennybennylenny idag.. Alltid lika trevlans :D idopidolido var också med såklart :D.. babbel på hög nivå..shit vad kärringar kan babbla... hahah vi drog en sväng till mediamarkt..köpte senaste Irene huss och sedan färgpatron till min skrivare :D såå nu kan jag skriva ut min hemuppgift som ska lämnas in i imorgon.. skolaskolaskola:P hmmjaaa Lilla sötis affepaffe, eller odågan som jag ofta säger kommer imorgon bitti kl 6 typ.. vara här några timmar och herja med tobiiii.. Sötis vovvarna... gymmet kl 8 imorgon. ickeatt förglömma.. tränaträna varje fredag och så varje jul :P.. nej kika filmen nu. /MK

Tack!!

Tackar bästaste Jenny för att hon fixat till min blogg:) ordning på den kärringen!!! Hahha
Bloggar nu iallafall via mobilen. Hemskt smidigt. Håller på och fixar lite käk och pluggat för fulla muggar. Gjort klart fråga 1 av 3. Men de två sista är en aningens lättare att skriva. Sedan om den första är rätt är en helt annan femma!!! Hahaha. :P kikar på true blood. Shit vad Alexander Skarsgård är HET!!! Ikväller blir de Zumba också de gillas skarpt. Jaaa njuter av långledigheten iallafall hääärligt. Imorgon blir de en dejt med bästaste Jenny får se vad vi hittar på. Nej om man ska ta och avrunda detta onödigt pladder!!

/MK


RSS 2.0