Ny kyl/frys

ja de är något som måste inhandlas.. :/ inte med i planerna precis just nu.. hmm men men bara att ringa banken och fixa. för de är ju inget som jag nu kan betala och måste ju ha en ny innan nästa lön om man säger så.. men men..

jaja jobbat hel dag idag. de gick bra. jobba en kvällstur imorgon sedan en dag tur på onsdag. ledig torsdag och fredag sedan jobba hela påskhelgen. skepp å hoj!!

/ M

IDIOT

Säger inte mkt idag.
kikar på uppdrag granskning och är OTROLIGT upprörd och arg!!!
den dära killen ska ha STRYK!!!!!! IDIOT CP!!


/M


Tisdag

Ja ny dag nya möjligheter....
Ringde Britt igår kväller. gav förslag om att vi skulle åka och shoppa i sthlm på lördag :D hoppashoppas de blir av, mee like shopping i sthlm :P
annars är de de gamla vanliga jobba idag mellan 13-21.30 sedan blir de jobba dagtur imorgon. skapligt trötter blir man när man jobbar en kvällstur så sent sedan uppmellan kl 05.45-06.00. beroende på hur trötter man är när man vaknar.. hua
men men ett jobb är ett jobb och jag trivs faktiskt med de man har ju världens bästa kollegor :D..

ne röja undan lite innan de bär av till jobbet om sisådär 1 ½h.


"I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high"

/ M

Länge sedan. Plus lite annat

Ja de var länge sedan man bloggade. men bättre sent än aldrig! ;P

mkt som händer och sker just nu faktiskt.
de roligaste är nog Volontär Polisutbildningen som jag gått.. sååå roligt och helt klart roliga människor som man träffat dessa gånger..
Längtar tills man får sitt första uppdrag och får ge sig ut. sedan att fortsätta gå utbildningar... åååh är sååå hel peppad på detta.. Jätteroligt...

Ja annars så jobbar man och sliter. var ju faktiskt 1 vecka på Gran Canaria jag oich ritt var där. såå skönt att komma bort från detta skitväder..
men nu vill jag komma igång med körkortet igen, planerade att övningsköra med pappa i söndags till ikea men de tok snöa ute så den planen var ju bara att lägga ner.. men men snart så är de dags igen.. LÄNGTAR.. annars måste man ju skaffa nytt legg och orka. btw så måste jag fixa ett nytt pass med för den delen :P:.

GLAD!!!

/ M

RSS 2.0