.............

I HATE THIS!

6:e Mars 2011

Shiiit tiden går fort. detta år går fort, tycker nyss de var 2010 och nyår och man jobbade... hehe..

men men älskart, har nu jobbar 1 månad på nya schemat och bland massa härliga nattfolk.. och de är sååå härligt att jobba natt. Älskart! hihi.. men har nog inte mått så bra på länge som jag mår nu. och de är ju faktiskt positivt. dock så är inte min mage lika positiv, måste verkligen ringa dr imorgon och få något utskrivet för den. inte lätt att vara ung..

annars rullar de på som vanligt. sista lediga natten idag sedan bli de ut och jobba tre nätter innan man är ledig i tre nätter sedan kör man fem nätter på en vecka sedan långledigt.se fram emot sista veckan i maj och första veckan i juni. då jag planerar attköra en intensivkurs till körkortet :D älskart.. hemskt bra ord idag älskart. de hör vi på.. moahaha..

Älskar vädret som har varit nu sol och hyfsat varmt så man inte behöver miljoner klädesplagg, men de kommer säkert att vända och bli kallt snart igen. skulle inte förvåna mig ett dugg!! :/.
jaa och denna blogg ser ut som skit så därför säger jag så hära JENNY JONASSON!!!! hjälp mig att fixa till denna tråkblogg lite *blinkblink* hahahah :P.

och eftersom min sötis hund är bäst så bjuds de på ett litet foto även mina sötis flickor moa och molly<3




ja dags att återgå till att fundera..

/ MK

RSS 2.0