hejåhå

Ja om en vecka så bär de av till mormor, vi håller fortfarande på att leta efter bil. men de blir nog att hyra från okq8. läängtar sååå otroligt mkt!! skönt att komma bort lite fdaktiskt =)
sedan så blir de ju operation på torsdag nästa vecka också. spännande. men man har ju vanan inne.. heheh.. men men de går nog bra, men man är nog lite mör när man åker till mormor på fredag natt. tur man kan sova i bilen =). få se om man blir sjukskriven efter operationen, de visar sig. måste iväg och ta lite blodprover. SKITKUL! mee love it. faktiskt så gör jag de. tycker de är skitkul att ta blodprov. moahaha.. knäpp i know. ska höra med ssk på jobbet om de kan ta på mig. lite bråttom men proven om man säger så. så får sese.. annars får man la få till vårdcentralen på måndag morgon och fixa. men vore rätt skönt om de på jobbet kunde ta. de på vårdcentralen gör ALLTID nå fel när de ska ta på mig.. men men..

ska snart iväg och jobba kväller . sedan så är de bara helgen kvar å jobba. sedan så är man ledig hela nästa vecka förutom nå P-möte på måndag och sedan en studiecirkel på tisdag, men men. sedan är de bara att börja packa och  grejja..
men men. syns och hörs!

HEIPA!

ÅNGEST

Välkommen ångest. punktlig som vanlig, samma tid samma plats VARJE år!!

På fredag den 9 oktober är de 8 år sedan mamma dog. 8 ÅR. imorgon den 8:e var sista gången jag träffade mamma för 8 år sedan, hörde henne prata, kände hennes varma kramar och hennes doft.

En ångest som äter upp en inifrån och bara äter och äter. Man vill bara lägga sig i ett hörn under en sten 1000 mil ute i ingenstans och bara önska att man inte behövde vakna på några månader. ligga där i sitt ide.
Ska åka och sätta massa ljung på hennes grav på söndag. jag ska plantera där och Farmor ska sätta massa på farfars och farbror jannes grav. ljung är fint de.

HATAR cancer. borde UTROTAS.


I MISS YOU LIKE CRAZY!!!

ÄLSKAR DIG SAKNAR DIG..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helene Näslund
540823-011009

RSS 2.0