helgen

hade kalas igår de gick bra..
fick en tortyrmaskin, pengar, rosa toalettpappaer, blommor, trisslotter och pingvinstänger.
molly sov här också de gick bra, hon somna vid halv sju i soffan och sov till typ tjugo över nio i morse. skönt med sovmorgon..

idag så kikade jag klart på män som hatar kvinnor som jag köpte igår sedan så kika jag på nya wallander också.. skojj..

inte gjort så mkt mera. ledig imorgon också sedan jobbar jag resten av vecka förutom helgen då är jag ledig =)=)..


Godnatt

GRATTIS TILL MIG SJÄLV 23 ÅR

JAAAA d¨å var man 1 år äldre än igår. jiha. imorgon blir de KALAS :D har bakat mockarutor och börjat på tårtorna, gör klart resten imorgon. upp tidigt imorgon och grejja de sista. hunnit städa också.. huaa mina fötter väääääääärker!!!
men men.. ska kika lite på Big Brother sedan blir de SOVA! ledig lör,sön och måndag. molly ska sova hos mig imorgon. skoj mosters lilla plutta. hon sover bra på natten faktiskt. bra de då får man själv sova, moa sover hos josse och jocke..

JOjustja. v 44 åker jag upp till MOMMA. jag ,ojje josse och jocke ska åka upp dit i 1 vecka. Tobi ska såklart också med =)=)..

GODNATT

2 år

Japp idag så har tobi varit hos mig i 2 år. tycker de var nyss man hämtade han på arlanda. =). min lilla prins..

jobbat i helgen de gick bra. ledig nu i två dagar men ska snart iväg på ett P-möte.. men men de går förhoppningsvis fort,, yesyes,,

Keep it going

Ja de var ett bra tag sedan man bloggade men har inte haft nå och skriva helt enkelt.
nog gör att de inte vart så mkt annat att skriva om tidigare men har verkligen inte haft nån blogg lust. men men
lite uppdate. börjar jobba på fredag så bäst att passa på och njuta av de fem sista semesterdagarna...
är lite på bilskolan de går la framåt. att köra teori kommer nog bli lättast körningen ska vi inte prata om. de går lättare att köra hemma än på bilskolan. hehe. körde med papi i går och de gick bra, åkte en sväng upp till farmor. ska köra med bilskolan på onsdag. blir den 4:e lektionen. de har rätt uppbokat så de är svårt att få tider. men sedan så har jag två dubbel lektioner den 3:e och 4:e september :P ska se till att boka in risk 1 också, man kan göra den redan nu. hoppas de finns nå bra tid bara..
jaaa sedan så fyller man ju år på fredag om två veckor typ eller nu är de väl typ 11 dagar kvar eller något sådant. ett år äldre men inte blir man nå klokare för de precis.. hmm ja vad har mera hänt.. hmm.. svårt att komma på nå..
ugglar runt som vanligt. drömmer om min bil jag ska ha sedan. för den ska jag verkligen ha =).. skulle vilja gör aom i köket, hallen och badrummet också.. hehe ska bara vinner NÅGRA miljoner på lotto först. de verkar vara de man ska spela på för att vinna... men men de visar sig.
jooo har ju fått igång mitt spotify också. me lööööv it. de bästa på länge faktiskt helt underbart bra måste jag säga..

var och hälsa på mina två små prinsessor också idag. var ju ett tag sedan man såg dem. mina små trollungar, lilla mollsan har ju blivit så stor så hon ska börja på dagis. heeelt sjukt tycker att de var nyss hon var vääärsta liten och inte alls kröp utan bara låg och kikade.. hehe
Oj detta blev ett lååångt inlägg ovanligt. men men..
nu ska jag gå ut med tobi så han får göra sitt sedan blir de sööööva ..

Heipa

RSS 2.0